Cyberië wordt geterroriseerd

Auteur: Apenvallenuitbomen

mmmmmmm……………….
Forse kruitdampen walmen door de straten van El Peso, er zal wel weer eens iemand neergeknald zijn. En dat bracht me op een idee! Ik ga de burgers van Cyberië eens trakteren op lekkere kruitdampen. Dus ik ging exporteren, ontving wat subsidie, en ik ging opzoek naar guns, kruit en voor als ik zin heb in het gezellige familiespel inbrekertje, nog wat draaiertjes.
Al gauw vond ik een prachtige shop met guns voor maar 220 ISH, dus ik kocht er meteen maar 2.
Even later hoorde ik dat iemand in Monapoli kruit verkocht voor maar 1.20 Ish, dus ik stapte in m’n supersnelle Farmerari en reed met een verbazingwekkende hoge snelheid van 11.000.000 Km/h van El Peso naar Monapoli. Toen ik het goedkope kruit had opgekocht, zag ik in de winkels ernaast draaiers, dus die nam ik ook mee.
Morgen vertrek ik naar Cyberië om daar het een en ander te beschieten en misschien wil iemand me er wel voor betalen als ik iemand failliet weet te krijgen. De Cyberiërs zulllen de prachtige geur ruiken waar wij, Digitalianen, zo verslaafd aan zijn.
Terwijl ik dit bericht heb geschreven heb ik al een paar orders doorgekregen van Cyberiërs die wel iemand weten die een kopje kleiner gemaakt moeten worden. Dus Rogico, Marcotjuh en TaxiBoertje: opgepast! Ik word er grof voor betaald dus ik kan het niet laten. Even een tip aan de burgemeesters: bouw er maar een paar ziekenhuizen bij, want ze zullen nodig zijn.

groetjes, Apenvallenuitbomen

Leave a Reply