Digitalië in handelsperiode 51

Auteur: Dealer91

Zaterdag 12:00 was ik weer aanwezig. Na twee handelsperiodes mayor geweest te zijn, wilde ik weer eens gaan handelen en gaan schieten. Monapoli bouwde zich in een snel tempo op en binnen 60 uur was er al een bank en een haven. Er was al na 12 uur kruit en de eerste schoten vielen daardoor ook snel. Eric cartman is falliet geknald omdat hij benzine handelde waar ik de macht over heb in Digtalië, net zoals ik over het vervoer heers. Ook gingen Kyle Broflovski ,VERNederlander,Kenny McCormick en floris-tijmen falliet. Daarnaast werden er wat losse schoten gelost.

Daarnaast werd er deze handelsperiode redelijk veel gestolen in Digitalië, vooral in Tripolire heb ik vernomen. Verder loopt de handel nu best goed, alleen is er soms geen hout waardoor ook andere producten zoals steen snel opraken. Nu maar hopen dat de houthandelaar nog meer uitbreidt. Daarnaast zijn de eximprijzen in Monapoli gewoon triest, er staan boomexims van 10 bomen per blok, dat is 10 ISH per boom! De steenexims zijn nog redelijk: 6,66 ISH per steen, hout 0,8 per plank, maar de vraag is maar of het niet nog erger wordt. De oliekavels zijn deze ronde ook triest. Ik heb nu al veel kavels met slechts 100 olie en de plastichandelaren zullen het nu ook snel gaan merken. En dan wetende dat deze handelsperiode nog 17 dagen duurt.
Er is dus een hoop positiefs maar ook een hoop negatiefs gebeurd in Monapoli. Dit was het voor deze week en misschien de volgende editie weer.

Leave a Reply