Het land van de geheimen

Auteur: Momento Alvarez

Cyberiƫ, het land van de geheimen, vele dingen in dit land kunnen het daglicht niet verdragen, te gruwelijk voor woorden of te laf om uit te spreken. De daden uit het verleden zijn gruwelijk. Waarom heb je geheimen? Waarom wil je iets verbergen? Bedrog, leugens of bederf.

Ook dit jaar wordt de doos weer voller. Dit keer met Justitia, het geheimzinnige personage dat sinds het begin van dit jaar onder ons is. In de wandelgangen wordt veel gefluisterd. Ze zou een spion zijn geweest of zelfs een huurmoordenaares. Wat mij nou zo zeer interesseert is wie justitia nu in feite is. Is zij een vergetene die in het verleden grootse dingen heeft gedaan? Of is zij een persoon die in het verleden een stabiele basis heeft gelegd voor haar rechterschap? Op mijn vraag wat justitia in het verleden heeft bereikt kreeg ik een ontwijkend antwoord. Zelfs na verscheidene vragen kon er geen tipje van de sluier worden opgelicht. Ik kan vertellen dat ik hard mijn best heb gedaan. Maar justitia is wat betreft onze Minister van Justitie, lindapinda86, een gesloten boek.
Waarom wil je zo graag dat het verleden van een persoon niet bekend wordt? Misschien omdat er geen verleden is? Dat is iets wat mij zeer logisch in de oren klinkt, waarom anders wil je graag dat de daden van een persoon besloten blijven? Wellicht is de persoon achter justitia een bekende van lindapinda86. Wie zal het zeggen? Wat betreft lindapinda86 is dit een gesloten boek.

Leave a Reply