De Torelli’s

Auteur: Torpedo7

Het begon allemaal op 12 december 2007 toen Torpedo 7 “The Miniconomist” kocht. Toen hij thuis kwam ging hij in zijn zetel zitten en sloeg de krant open. Na wat bladeren vond hij uiteindelijk het gezochte stuk. Het stuk dat hij aan het lezen was ging over het succes van de maffia. Terwijl hij dit stuk las herinnerde hij dat hij ergens een verre neef had in Italië. Na wat mijmeren over de verre neef, werd hij bruusk gestoord door de telefoon en vergat zo zijn verre neef…

Maar enkele maanden later, toen hij mayor van El Peso was geworden, werd hij opgebeld door zijn verre neef. Hij had gehoord dat Torpedo 7 ging trouwen en was van plan er ook bij te zijn. Maar omdat hij in de maffia zat en niet direct weg kon, kon hij niet komen. Dus ging Torpedo 7 op huwelijksreis naar Italië en ontmoete daar de Torelli’s. Na een paar verhalen te hebben opgehaald over Digitalië, werd Luca Torelli geïnteresseerd in dit land. Bij het vertrek had hij beloofd dat hij me ooit eens zou opzoeken, maar dat zou pas zijn wanneer hij de voornaamste zaken in Italië geregeld had.

Maar nu lijkt het er op dat hij één van deze handelsperiode zal arriveren en zelf een maffia zal stichten. Waar, hoe en met wie is nog onbekend.

Leave a Reply