Farmerrari

Auteur: ossie000

Vorige week hadden we een langzame zuinige auto, vandaag behandelen we een compleet andere auto in deze rubriek; de Farmerrari. De sportauto der sportauto’s, de snelste der snelsten en ook een van de meest benzine slurpende auto’s. En je kan zeggen dat deze reporter blij was toen ze hem vroegen de Farmerrari te testen.

En het begint al als je hem start. Een hels lawaai verraad wat voor kracht deze machine heeft. En waar komt zo’n kracht beter tot zijn recht dan op een zo goed als lege zesbaansweg aan de rand van Eurodam? Op zulke momenten ben je blij met burgermeester Bossebol die tot de aanleg van deze zesbaansweg heeft besloten. En dan is het geweldig om op te kunnen trekken tot een bijna afschrikwekkende snelheid van 270 kilometer per uur waar de bomen langs de weg bijna spontaan van omver waaien. En waarschijnlijk staan er nu nog steeds een hele hoop donutvormige strepen op de Rijnlaan en Limburgse weg. De snelheid van de Farmerrari is echt ongelofelijk en het is jammer dat tegenwoordig maar zo weinig mensen hem hebben. Sinds de afschaffing van de straatraces verdween de Farmerrari uit het straatbeeld, aangezien alleen beroepsracers hem daarvoor kochten. En dat is jammer, want de kracht van de Farmerrari is ongelofelijk.

Maar als we bij de benzinepomp aankomen, merken we ook wel iets; de Farmerrari slurpt benzine als een malle. Zonder skills op rijden kun je maar 0.6 km rijden met 1 liter; bijna 6 keer zo weinig als de Lamcia Hybrid van vorige week. En ook omdat hij zo prijzig is (750 ish om te produceren zonder skills) is de Farmerrari eigenlijk alleen voor de rijksten en dan nog is het een nutteloze auto. Want met maar 1 squst aan opslagcapaciteiten is het voor handelaren niet aantrekkelijk. En ook al is hij snel, handelaren hebben er niets aan dus als alles zo blijft, blijft de Farmerrari uit het straatbeeld verdwijnen.

Volgende keer behandelen we in deze rubriek de MitshuISHi

Post navigation

Leave a Reply