Interview met Dealer91

Auteur: Torpedo 7

Terug gekomen van Cyberië wou ik wel ook onze huidige koning wel interviewen over deze situatie. Dus trok ik naar het Koninklijk Paleis waar ik een bijeenkomst met de koning kon regelen. Nadat ik enkele uren moest wachten kon ik eindelijk de koning ontmoeten. Na nog eerst een kleine conversatie gehouden te hebben begonnen we aan het interview….

Wat is je kritiek op m1n1conomy?
Dat hij de cultuur van Digitalië verpest door de boetes te verhogen en dat hij vooral uit eigen belang het koningschap gebruikt.
Hoe ontstond het idee om zelf koning te worden?
Omdat er veel mensen failliet zijn, bleven er weinig mensen over om koning te worden en ik had ook al langer de wens om koning te worden voor een beter Digitalië.
Hoe staan de zaken er op dit moment voor?
Redelijk. Zofona is nog steeds koning, maar door VO 3 hebben we hem tijdelijk klem gezet. Hoe we hem moeten afzetten is niet bekend.
Door het vele geschiet is de handel wat slechter in Digitalië en zullen er naar verwachting niet veel top 20 plaatsen zijn. Ondanks dat zal Digitalië een schietland blijven met lage boetes want ik schiet zelf tenslotte ook.
Maar als ze hem tijdelijk afgezet hebben moet Digitalië dan geen verdere stappen zetten om hem werkelijk af te zetten?
Er is een nieuw wetboek in de maak door verschillende Digitalianen. Hoelang het gaat duren is onbekend, maar het dient binnen 5 dagen ingevoerd te worden, voordat VO 3 verloopt. Details zijn nog niet bekend.
Denkt u dat Zofona dit zou willen voorkomen door een comeback te maken?
Ja, ik vermoed het wel en ik verwacht dat hij mij af wil zetten. wij zullen er natuurlijk alles aan doen om dat te verkomen en als hij voet op Digitalië zet zullen de burgers hem waarschijnlijk verwelkomen met pistoolschoten.
wat doe je naast het koningschap?
Ik handel hout momenteel en dat ben ik volgende handelsperiode weer van plan. Hopelijk met ijzer of steen of geweren als niemand dat doet, anders zullen het waarschijnlijk aanslagskills worden die ik deze ronde ook bezit. Met de aanslagskills pleeg ik huurmoorden vanaf 500 ish.
Wat is jouw visie en toekomstbeeld van Digitalië?
Dat het zijn cultuur blijft behouden met schieten en dat de kroon nooit meer in Cyberische handen komt en dat er meer top 10 plaatsen in Digitalië komen.
Dankje voor je interview en als je nog iets aan de lezers wilt meedelen is dat nu het moment …
Dat de enige echte koning in Digitalië woont en dat ze altijd bij mij terecht kunnen voor huurmoorden.

En nadat ik hem een klein cadeautje overhandigde vertrok ik richting mijn huisje om het interview op papier te zetten.

Leave a Reply