Interview met m1n1conomy

Auteur: Torpedo 7

Nuja, nadat iedereen wist dat m1n1conomy (Cyberische ex king) zijn kroon had verkocht aan Zofona, trok ik naar Cyberië voor een interview met m1n1conomy. Op weg naar zijn huis liep ik hem tegen het lijf. Hij had bijna geen tijd voor vragen en het zou dus snel moeten verlopen. Zo begon ik dus aan mijn , achteraf gezien, kortste interview met een persoon.

Wat vond jij van je Koningschap?
“Nou, ik vond het een ideale manier om Digitalië weer wakker te schudden. Het kleine broertje van Cyberië was een beetje in slaap gesukkeld, beetje versuft. Op een gegeven moment leek het meer op Cyberië dan Cyberië zelf. En dat was jammer, want Cyberië heeft een slagvaardig Digitalië nodig, daar blijven wij scherp door. Dus toen mij de Kroon werd aangeboden zag ik, na enkele twijfelingen, de …. de … mogelijkheden om zowel Cyberië als Digitalië van dienst te zijn, en dat heb ik dan ook gedaan.”

Maar toen ik hem nog enkele andere vragen wou stellen zag hij precies wat ik dacht en antwoordde hij vluchtig:
“Dit is de enige vraag die ik beantwoord.”
En hij liep haastig een kantoorgebouw binnen…

Leave a Reply