On&zin = onzin

Auteur: Captain of Industry

‘s Ochtends vroeg online komen is geen pretje, er is niemand waaraan je je producten kan slijten. En helemaal als je de slechte verkopen van gisterennacht hebt gezien, wil je liever weer in bed kruipen. Nu zit je maar achter je gammele computertje die bijna in elkaar stort van ouderdom, je hebt al 3 keer de back up service te Apeldoorn gebeld, omdat je al je bestanden kwijt bent, maar natuurlijk krijg je de voicemail, zo gaat het leven. Alles is niet goed of niet goed genoeg. Als we dat nou eens zouden omdraaien, alles is goed of goed genoeg, dan krijg je dit:
Je bent ‘s ochtends vroeg online en dan zie je de verkopen van gisterennacht, maar omdat je gisteravond een feestje hebt gehad en nog dronken bent van het bier dat je hebt gedronken, toch het positieve uit je balans ophaalt, kan je dag niet meer stuk. En je gammele computertje, wordt opeens een lichtpunt als je op een dag een nieuwe computer krijgt en onderdelen van je gammele computertje verkoopt, zodat je genoeg geld hebt voor 150 credits.
En als je dan die 150 credits hebt gekocht en ze hebt ingeruild voor PM dagen, en dan eerste wordt, heb je twee keer het dubbele.
Maar dan kom je toch weer bij wat niet goed of niet goed genoeg is. Want je concurrenten hebben de prijs naar beneden gehaald, krijg je minder winsten en zie je je 1e plek deze handelsperiode voorbij vliegen naar een andere handelaar. Je computer is weer eens gecrasht, en je weer eens belt naar back up service Apeldoorn, je matras niet lekker licht, je credits zijn op enz. enz.
Mijn advies: blijf lekker in bed.
LEVE HET SNURKEN!

Leave a Reply