Vloek op Monapoli

Auteur: Torpedo 7

Naar aanleiding van een gerucht dat toevallig gemeld werd bij een van onze Voo Doo specialisten, trok ons team richting Monapoli om spoken, geesten en andere mysterieuze dingen te onderzoeken.
Na het huis van een van de slachtoffer te hebben onderzocht, trokken we verder om de kelder van de ex-mayor te onderzoeken. Nadat we 2 meter onder de kelder hadden gegraven kwamen we op een holle ruimte terecht. Deze bleek een grafkelder te zijn van een koning, vele en vele handelsjaren geleden.
Naast diamanten, goud, smaragden en kostbare producten vonden we ook een voorspelling. Deze voorspelde dat Digitalie in de 52ste handelsperiode geteisterd zou worden door een plaag en/of een vloek van spookachtige verschijnsels. Onder het bewind van twee koningen zal de harmonie van de geesten ter dood gebroken zijn en worden deze verlost uit hun eeuwenlange opsluiting.
Zij zijn voornamelijk de reden dat er zoveel mensen zelfmoord plegen en er geruchten gaan om hun ware bestaan te verhullen. Momenteel raden we iedereen aan uit de buurt te blijven van de plekken waar de dood heeft gestaan en ook anderen hiervoor te behoeden. Momenteel is het wachten op onze speciale vloekbrekers uit Indiƫ die de vloek moeten proberen te breken voordat Handelsperiode 53 van start gaat.

Leave a Reply