KHP: enthousiast en vooruitstrevend!

Auteur: The Minic

Afgelopen handelsperiode was de Kleine Handelspartij voor het eerst te zien in het Parlement. Voorafgaand aan de verkiezingen was druk gediscussieerd over de in te brengen punten en de leden op de kieslijst. Het interne enthousiasme en de gedrevenheid was verfrissend, en we hadden hoop in de toekomst.

Helaas bleken sommige leden door onervarenheid een aantal zaken verkeerd ingeschat te hebben. Dit resulteerde in onder andere vroeg ontslag voor sommige leden en verlies van passief kiesrecht. Heel erg zonde, aangezien iedereen er erg veel zin in had.

In plaats van het bijltje er maar meteen bij neer te gooien, werd er wederom naar de toekomst gekeken, maar dit keer met een belangrijk verschil: we hebben geproefd en geleerd van de praktijk. Onze punten blijven gelijk en doordacht: we staan voor verregaande veranderingen in de mogelijkheden voor Burgemeesters om hun stad te leiden, een goede impuls aan het onderwijs, waar deze handelsperiode een begin is gemaakt door het leveren van de Minister van Onderwijs, en uiteraard het bevorderen van het speelplezier van beginnende en kleine handelaren.

Iedere partij claimt anders te zijn dan alle andere. Wij zullen daarin daarom geen uitzondering zijn, maar wel met een niet vaak gehoord argument: onze leden hebben het beste voor met Cyberië en zijn bereid consensus te bereiken door een eerlijke en open discussie zodat het land als geheel gebaat is met onze ideeën. Plaats voor egoïsme is hier niet, noch voor winstbejag.

Wij hopen dat we kunnen rekenen op je stem.

Leave a Reply