Handel in Zwollar

Door: Hydrophonia

Ook deze handelsperiode zal ik weer verslag doen van de handel in Zwollar. En ook deze handelsperiode lijkt er voor Zwollar weer geen top 10 positie in te zitten. Zwollar is dan weliswaar een mooi klein dorpje waar je naar alle rust kunt handelen, maar het lijkt ook meer en meer uitgestorven. Ik denk dat dit niet is wat de Zwollarnaren willen.

Het kleine rustige dorp moet behouden blijven, maar er moeten toch echt wel hogere posities uit kunnen komen dan zo’n beetje de 20e positie. Het lijkt er ook op dat er steeds meer handelaren uit Zwollar weg willen in plaats van dat ze er juist naartoe willen. Aangezien het toch wel leuk is dat er met Zwollar niet hetzelfde gebeurd als met Yenville moet er wat gebeuren.

Deze handelsperiode draait het ook niet echt lekker. In het begin van de handelsperiode kwam de handel naar mijn idee voor de zoveelste keer weer niet echt lekker op gang. Dat de prijzen hoog zijn is niet zo erg want dan maak je aardig wat winst. Een paar problemen zijn echter dat er zelfs niet genoeg mensen zijn om in alle basisproducten te handelen. Ook blijven de prijzen lang op een hoog niveau, waardoor het veel voordeliger is om een taxi naar een andere stad te nemen, en daar je inkopen te doen. De prijzen gaan op een gegeven moment wel omlaag, maar dit komt omdat er buitenstedelijke handelaren in Zwollar komen. Hierdoor kunnen de prijzen snel omlaag gaan waardoor je winst drastisch krimpt. Het kan dus nog wel goed komen met Zwollar, maar dan moet er wat mij betreft is wat duidelijker worden gecommuniceerd. Als er bijvoorbeeld een lijst met producten wordt gemaakt wat iemand de volgende handelsperiode gaat doen, moet deze eigenlijk worden overgenomen. Om deze vervolgens de volgende handelsperiode zo snel mogelijk in het gemeentehuis te plaatsen. Het beste is nog de privéclub weer bouwen. Een aantal handelsperiodes geleden was deze club er, maar werdt hier steeds minder actief in gepraat.

Dus bouw de Zwollar privéclub en ga er actief in meedenken hoe we Zwollar naar hogere plaatsen kunnen leiden.

Leave a Reply