Praatje met… Bossebol

Door: captain of industrie

Waarom ben je deze handelsperiode gaan handelen in steen en glas?
Allereerst omdat ik met deze producten veel ervaring had in de 49ste handelsperiode. Deze periode wilde ik dat opnieuw proberen maar dan in combinatie met goed lopende MV’s en meer winkels buiten Eurodam

Is dat gelukt?
Op dit moment gaat het redelijk. De steen en glas prijzen zijn aardig ingezakt. Mijn elektronica MV loopt wat beter nu met de Federale export. Met 2e MV handelt ijzer maar omdat de prijzen zo laag zijn en de ertsvelden slecht kan ik daarmee weinig winst maken alhoewel ik daar veel omzet heb.

Wat is je doel deze handelsperiode?
Mijn doel deze handelsperiode is duidelijk: eerste worden en mijn Captain of Industry status verdienen. Tevens wil ik een hoop nieuwe eurodammers helpen met allerlei problemen en een aantal helpen met de officer cursus.

Wil je ooit nog weer voor mayor gaan? Je bent immers in handelsperiode 51 ook al mayor geweest.
Ja, desondanks ik toen 3 dagen in de eerste week mijn beroep niet kon uitoefenen wegens problemen is het mij goed bevallen. Deze handelsperiode speel ik heel actief dit is bijna niet vol te houden periodes achter elkaar. Daarom heb ik besloten mij verkiesbaar te stellen voor mayor Eurodam voor handelsperiode 54. Dit om ook in de volgende periode weer een steentje bij te dragen aan Eurodam.

Wat zullen je standpunten zijn? Of heb je daar nog niet over nagedacht?
Ik heb daar over al een beetje zitten denken en heb zeker wat goede standpunten bedacht. Deze zal ik in week 3 in het gemeentehuis van Eurodam of in een andere club even kort toelichten.

Als je geen mayor wordt, wat ga je dan doen?
Daar ben ik nog helemaal uit dat zie ik dan wel weer. Ik zie het in ieder geval niet zitten nog een handelsperiode zo actief handelen . Waarschijnlijk beetje genieten van mijn vakantie dan.

Maar als mayor moet je toch wel actief zijn wil je, je stad goed doen.
Als ik mayor wordt kan ik actief genoeg zijn om alle zaakjes perfect te regelen. Mayor zijn kost 5x minder tijd dan dat ik nu nodig heb deze handelsperiode.

Bedankt voor dit interview.
Graag gedaan.

Leave a Reply