Interview met….

Door: Hydrophonia

Hans druif. Op een regenachtige donderdagmiddag kwam ik hans druif tegen in Zwollar bij het privégebouw van de KHP. Ik liep een stukje met hem mee voordat hij weer terugging naar Bahthoevedorp en kon daarbij mooi een paar vragen stellen:

Waarom ben je Miniconomy blijven spelen na je eerste keer online?
Omdat het uit werd gelegd door een paar klasgenoten en ik een groot doorzettingsvermogen heb.

Ben je blij met wat je tot nu toe hebt bereikt?
Nou ik heb nog niet zo heel veel bereikt maar ik heb altijd wel lol gehad maar ik ben blij dat ik toch al 2x in het parlement heb gezeten en 4x top honderd dus ik ben wel blij met mijn resultaten.

Je zit bij de KHP, verwacht je een grote rol te gaan spelen in de politiek?
Nee niet groter dan andere leden uit de partij ik vind dat iedereen gelijk is binnen de partij, alleen liggen de interesses van de leden niet allemaal gelijk en dat is juist positief.

Kunnen we de komende ronde nog iets spectaculairs verwachten van je?
Het is niet zeer waarschijnlijk. maar misschien parlementariër of een top 100 plaats. Ook denk ik dat ik me deze ronde voor mayor van het o zo mooie Bahthoevedorp verkiesbaar stel.

Wat zijn je andere doelen voor de toekomst?
Het zou mooi zijn als ik een keer top 50 of 20 eindig en verder vaker minister/parlementariër/mayor zou kunnen worden. maar eerst maar eens volgende ronde.

Vindt je niet dat ondanks dat je het lang speelt je het vrij slecht hebt gedaan?
Gek genoeg wou Hans deze vraag alleen met een lullige opmerking beantwoorden, toch wil ik hem bedanken voor het interview.

Post navigation

Leave a Reply