Op naar een nieuw begin!

Door: Bloemenverkoper

Het is bijna tijd om mijn ticket op te halen zie ik op mijn horloge terwijl ik door een donkere steeg loop. In die donkere steeg was ik afgelopen dinsdag beschoten maar ik had beveiliging ingehuurd. Het zou heel lang duren tot dat ik weer in Roebelarendsveen zou komen.

Onderweg kwam ik Pedro Alvarez tegen, hij droeg een van de duurste pakken die je maar kon dragen. Hij was dan ook gigantisch rijk volgens de geruchten. Bij het postkantoor waar ik mijn ticket haalde, hoorde ik veel mensen roepen dat hun ticket niet klopten. Ik vroeg even na wat er aan te hand was. Marcello Alvarez meldde mij dat er niet Nederland, zoals er dat bij de meeste op zou staan, maar Oil Village, Gold City, Tree town of Ore Island. Maar bij enkelen stond er Nederland of Belgiƫ op.

Ook bij mijn ticket stond er een van die andere vier mogelijkheden op. Welke hou ik liever geheim voor eventuele aanslagen die al gepland kunnen worden. Ik pakte ook een krantje mee, het kopte:”Vulkaan staat op uitbarsten, Boten kunnen niet weg langs de normale kant!”. De onderkop luidde: “Op naar een ander deel.”

Ik wist wat het betekende, er komt een tussenronde aan! Sommige deden er aan mee, maar sommige ook niet. Kijk goed op je ticket om te weten waar je zit, want als je de verkeerde boot pakt kom je er niet hoor.
Ik rende snel naar mijn boot toe, het was tijd om Cyberiƫ te verlaten. Samen met wat andere mensen vierde ik even de vakantie, we zouden een week onderweg zijn. Onder het genot van een glaasje wijn vierden de Roebelarendsveners een zeer geslaagde ronde. En ik kan maar een ding zeggen: Tot ziens in de tussenronde!

Leave a Reply