Handelen in Gold Coast

Auteur: Lisaa

Het werd de eerste volle handelsperiode dat ik zou handelen in Gold Coast. Op de boot kwam ik een paar inwoners tegen en sprak ze aan. Ik wist totaal nog niet wat ik wou doen, maar besloot maar ijzer en hout te doen. Zo besloten, zo gedaan.
Om klokslag 12.00 uur kwam de boot aan. Ik zocht een mooie plek om mijn winkeltje te bouwen, het zou een klein winkeltje zijn van 2 vierkante meter oftewel 2 squsts. Ik handelde zelf hout dus had ik geen probleem om aan hout te komen, maar glas was ver te zoeken. Omdat ik de enige houthandelaar was kon ik de prijs lekker hoog houden. Dat was ook zo met ijzer.

Op de tweede dag had ik al een ruime omzet van 10.000 I-shells, maar mijn nettowaarde bleef steken. Ik probeerde de hele dag een winkel te krijgen in Centropolis, maar dat lukte niet. Gelukkig kreeg ik wel een winkel in Cashington. Ik hoopte dat mijn omzet nog verder zou stijgen, maar helaas, veel verkocht ik er niet.

Dag drie alweer, mijn omzet was maar 15.000 I-Shells. Niet zo goed dus, mijn hele dag stond in het teken van een winkel te krijgen in Centropolis, maar helaas.
Dag vier, 20.000 I-Shells. Eindelijk kreeg ik dan mijn winkel in Centropolis, mijn omzet steeg niet zoveel, ik had meer verwacht.
Dag vijf,vandaag wou ik 25.000 I-Shells omzet krijgen, en heel veel winst, maar het lukt niet echt. Op dit moment ben ik aan het sparen om een MV op te starten.

Leave a Reply