Introductie

Auteur: Tuned

Virtuaanse chaos, commotie, onrust en hoe je het ook wilt noemen. Bonzie – de eindredacteur van deze krant – noemde het zelf ‘hectisch’. Niemand had ooit zoveel verwacht van dat rustige neutrale landje in het zuiden van de Federatie. Het lag er toch altijd zo vredig, af en toe gebeurde er dan iets, maar dan zat er vaak wat anders achter.
En in de Virtuaanse Politiek? Laat me niet lachen. 20 handelsperioden geleden zouden ze het amper politiek noemen, gewoon vier personen die eens consul wilden zijn, kandidaten waren er toch niet. Maar sindsdien is er daar toch al wat in veranderd, een mooi wetboek.
En toch wel altijd nog een vrij actief Board of Consuls, al zijn niet alle consuls heel actief geweest.

Het werd gewoon te rustig. Terwijl er zoveel op het spel stond, niemand wilt immers dat het we nieuwe mogelijkheden laten liggen. Ibisha noemde het deze keer. Volgens de revolutionairen werd het te rustig in het BoC.

Maar ik hoop dat u als lezer meer duidelijkheid zal vinden uit al deze artikels hieronder. En als dit niet lukt, mag je me steeds trakteren op een Virtuale (bier) voor een gesprek, dan leg ik het je wel uit. Neem wat meer geld mee als het te laat wordt, hoe meer Virtuale’s hoe beter.

Ondertussen is de huidige BoC al gevallen, met vier nieuwe consuls waaruit kan blijken dat de revolutionairen toch gewonnen hebben. Viva la Revolucion, uit volle borst, Lion_Queen de nieuwe Che Guevara.

Proost!