Troel vast in toilet

Auteur: Lindapinda86

Van onze redactrice met een bijzondere kijk op de werkelijkheid.

Eindelijk weten we waarom Troel er zoveel rondes tussenuit is geweest. Ze zat vast in haar toilet. Zelfs de brandweer is er aan de pas moeten komen om haar uit haar eigen toilet te bevrijden. Ze had geprobeerd haar benzine uit de wc te redden en kwam vast te zitten
Troel was de wc schoon aan het maken en wilde bleekwater in het toilet doen. Toen ze hiermee bezig was bleek dat ze niet het bleekwater maar een kan benzine in het toilet aan het gieten was.
Aangezien ze deze benzine niet wilde verspillen en weer in haar winkel wilde verkopen probeerde ze deze benzine zo snel mogelijk uit het toilet te halen en hierdoor kwam ze met haar arm klem te zitten.
Het was de Federal Manager die er na een aantal rondes achter kwam dat hij Troel toch al een hele tijd niet gezien had en ging een kijkje nemen. Hij trof Troel aan in een zeer benarde situatie.
De brandweer heeft uiteindelijk het water af moeten sluiten, voorzichtig de bak van het toilet losmaken en Troel zo heel voorzichtig zonder verwondingen bevrijden.