Aftocht van de kleine steden?

Auteur: Jn1

De verandering van het skill-systeem dat je ook skills moet hebben in grondstoffen om deze uit de grond te halen, kan wel eens het einde gaan betekenen voor de kleine steden. Werd vorige ronde Bahthoevedorp nog gered van overstroming, nu lijkt de zogenaamde skill-crisis de steden de das om te doen. Grappig punt in dit verhaal is dat Salvatoro Maranzano een nieuw voorstel tot het verdwijnen van 1 stad heeft geopperd in het parlement, en daar de naam Bahthoevedorp liet vallen.
De hoofdstad Eurodam begon zoals verwacht wel goed aan de ronde omdat er toch veel meer handelaren in deze stad zitten. De kavels aan de weg waren zo schaars geworden dat mayor Miquel Alvarez een VO had uitgeschreven, waarna er enkele boetes werden uitgeschreven, al zijn die op het moment van schrijven alweer kwijt geschonden.
In de kleine steden is vooral het probleem dat er te weinig handelaren zijn om nu nog in alle producten te voorzien. Vroeger kon je als handelaar plastic en benzine doen, maar nu heb je ook nog iemand nodig die skills heeft in het pompen van olie uit de grond. Mijn voorspelling is dat Zwollar zal verdwijnen en dat de andere steden over zullen blijven, maar het blijft afwachten.