Ijzer is te belangrijk

Auteur: the mega handelaar

Bekijk de hall of Fame eens. Bijna elke ronde wint iemand die ijzer handelde. Het wordt tijd dat daar eens iets aan gedaan wordt. Met de resources skills is al veel veranderd, maar er is nog iets belangrijks tekort. Wat maakt ijzer nu zo aantrekkelijk? Wel, voor alles wat veel verkocht wordt, heb je op één of andere manier ijzer nodig. Voornamelijk zijn dit scheppen en zagen. Scheppen heb je nodig voor plastic, voor steen, voor goud, voor erts… Er moet dus iets gebeuren waardoor je ofwel minder scheppen nodig hebt, ofwel waar je meer van een ander soort product nodig hebt.

Een belangrijke inkomstbron voor veel mensen is de export. Je kunt pompen, motoren, stenen, bomen, hout en ijzer exporteren. Alleen dingen waarvoor ijzer nodig is. Mijn idee is dat de mayors ook exims kunnen zetten van plastic, chips en computers. Daarmee kan de mayor zijn ziekenhuizen dan verbeteren, verlichting bij het monument bouwen en ga zo maar door.

Dit zou zorgen voor een beter plastic, chips en computerhandel, waardoor je daarmee een hogere eindnotering kunt halen. Dit zou zorgen voor een betere variatie van producten maarmee je eventueel een ronde zou kunnen winnen.