Kort nieuws

Bibliotheek uitgestorven

Auteur: supercop

Natuurlijk, we weten het al, de bibliotheek is helemaal uitgestorven. Maar waarom? houdt de moderne Cyberiër niet meer van de lectuur? Zijn we gierig geworden of is het misschien zo dat boeken ons niet meer interesseren? Maar waarom nou toch? De diepgang, de leuke onderwerpen en soms ook geschiedenis kunnen ons toch wel interesseren?

Hoe dan ook, de bibliotheek is een bron van informatie, maar ook van plezierteksten. En naast dat zijn er ook enkele games te vinden, namelijk de race van beagollum en shootout, die hij ook is. Wil je zelf echter de bibliotheek uitbreiden met eigen games? Dan kan dat. Ben je niet technisch ingesteld? Geen probleem, want ook tekstdocumenten zijn meer dan welkom! Naar de bibliotheek ga je door op informatie te klikken, en dan bibliotheek. Koop zelf ook eens een werkje, voor 1 ISH koop je al een werk!

Help mee te bibliotheek terug te brengen!

Roebelarendsveen in chaos

Auteur: supercop

Om 20:40 uur CET kwam de eerste melding binnen. Bankoverval op rveen ik en co bank. Meteen was de chaos groot, en die werd groter toen 2 minuten later de bank weer werd beroofd. Alsof dat nog niet genoeg was, werd de leonardo bank exact 2 minuten later overvallen. Of deze twee incidenten iets met elkaar te maken hebben, is nog niet bekend. De financiële schade zal tussen de 25.000 tot 35.000 ISH zijn.

wanbeleid politiecorps Eurodam
Auteur: Supercop

Ik stapte het politiebureau van Eurodam binnen met de melding dat ik gewond ben geraakt bij een bomaanslag en ik wilde weten of er wat gedaan werd tegen bommen. Daarmee doelde ik op controleren. Bossebol, officer van Eurodam kwam naar mij toe en zei gelijk “ja, dat is heel veel werk en de mayor zegt het wel als er bommen liggen”. Ik zei dat er mensen zo gevaar liepen en werd boos en stelde het idee voor om alleen de hoofdstraat te controleren, maar nee hoor, “dat duurt veel te lang enzo. En dan moet ik door de hele straat F5’en”. Duidelijk, Bossebol had er geen zin in. Ik zei hem dat ik dat een slechte houding vond, maar Bossebol zei dat ik weg moest gaan en schopte me de deur uit. Ik vind dit gedrag van de Eurodamse politie werkelijk schandalig, dat je je burgers als een stelletje honden behandeld!