Kronenburgs mayorervaring: deel 2

Auteur: aljoge

Vorige handelsperiode heb ik een artikel geschreven over de hoge bedragen die mayors hebben gekregen. Mayors kregen zoveel geld dat je niet meer wist waaraan je het moest uitgeven. Je kon 2000 ISH subsidie geven en maximaal exims zetten, met als gevolg dat mayors geen politieke keuzes konden maken.
Ook de toeristenaankopen kregen er van langs. De toeristen selecteerden volgens een zeer willekeurig systeem dat niemand begreep. Bij rijke handelaren kwam niemand meer langs, het maximale bedrag was onbekend.

Deze handelsperiode is dit veranderd. Of het artikel tot verandering heeft gebracht? Geen idee. De situatie is opmerkelijk verbeterd. Het geld in kas was in één keer zeer beperkt. De nullijn was in zicht. Keuzes moesten worden gemaakt. Geweldig, de politieke keuze is terug!!!
Toeristen bestellen? Niet meer mogelijk. Daar was het geld niet eens meer voor. Er zijn nog toeristen, maar dit onbekende fenomeen is gereduceerd.

Als laatste kreeg ik te maken met een toevoer van spelers. Vorige handelsperiode was het aantal deelnemers 52, nu zijn dat er al 123. MC Recruitment heeft zijn werk goed gedaan. Succes is uitgebleven deze handelsperiode. Geen enkele Kronenburger in de top 20 positie. Vorige periode nog 4 personen. Ik ben blij dat Miniconomy is gegroeid in aantal actieve spelers. Hopelijk zet deze groei zich positief door.

Het is mijn tweede ambtstermijn. Het zal mijn laatste zijn. Opvolger, collega: succes!!!