Interview Daes

Auteur: Aljoge

Hoelang speel je al mc?
Vanaf ronde 17 geloof ik.

Hoe ben je op MC gekomen?
Via een project voor school, ik ging op Google en kwam hierop uit. Ik ging kijken of er informatie van de website te halen viel.

En? Meteen succes in het begin?
Wháhá,, jammer genoeg niet. Ik snapte er niks van, maar gelukkig heeft toen [zal geen naam noemen] mij erg goed geholpen en me een eind op weg geholpen.

De tijd leert. Wat is je beste resultaat?
Nou, ben toch aardig vaak in de buurt geweest van top 20. 2x in top 25 gestaan en 1x in top 20.

Ah,. de + status is bereikt. Waarin handel je nu?
Mijn + status heb ik helaas in moeten leveren, in verband met mijn criminele acties. Ik handel in grijze handel en scheppen.

De grijze handel!!! Toe maar, lukt dat?
Ja, het is erg gewild, deze ronde al veel spullen opgehaald en doorverkocht. (24 glas, 3 pc’s, 75 chips, 155 plastic, 60 scheppen, 10 zagen, en wat ander klein spul) Helaas kan je in Miniconomy nog geen boot kapen of auto stelen.

Booming business. Krijg je nu vaak boze winkeliers die op je schieten?
Nee, dat valt reuze mee. Omdat ik uitleg dat hun goederen niet veilig zijn in hun winkel. Maar wel bij mij. En wie kan zo’n lieve jongedame als ik nou pijn doen?

Je ziet dit gewoon als spelfunctie. Ok. En op dames schiet je niet.
Ja, de functie is er niet voor niks. Anders verkocht niemand camera’s en alarmen en hebben officers niks te doen. Heb ook mijn diploma maar je hoeft niks te doen behalve aanwezig zijn.

Krijg je ook nog persoonsbescherming van een bepaald front?
Hoe bedoelt u?

Dat als ze op jou schieten er represailles komen?
Wie vijanden heeft, heeft ook vrienden. Hierbij wil ik het laten.

Je hebt een voorliefde voor mooie auto’s. Vertel er eens iets over.
Ja, ik ben toen ik in spel kwam niet echt in aanraking gekomen met de snelle auto’s in de Federatie. En heb alleen gehoord dat er vroeger snelheidsduivels waren binnen Miniconomy, die in Farmerrari’s rijden. Aangezien ik een klein huis heb, heb ik wel een garageboxencomplex. waarin mijn vele snelle Farmerarri’s staan te glimmen. Heb momenteel nog maar 1 Farmerrari in bezit, maar komende dagen, als ik mijn schulden heb afbetaald, gaan er zeker meer aangeschaft worden.

Wat eet jij op je brood?
Pindakaas met hagelslag.

Waarom ben je een van de weinige meisjes/vrouwen in Miniconomy?
Omdat er nogal veel seksuele opmerkingen worden gemaakt tegen dit geslacht.

Waarom hou jij het dan wel vol?
Ik neem veel met een kilo zout, anders overleef je niks. Ik word vaak ‘schatje’ genoemd, niet alleen door mijn vaste kringetje maar ook door totaal vreemden. Op zich niet erg, maar ik vind het niet altijd even leuk.

Nee, dat kan ik me voorstellen. Zijn er ook voordelen aan het vrouw zijn binnen MC?
Ja, je vrouwelijke charmes die je in de strijd kan gooien bij een grote deal. En dat ze je niet beschieten omdat je een vrouw bent.