Kronenburg

Auteur: Ilios-industries

Het is al een aantal handelsperiodes geleden dat ik voor het laatst meespeelde. Kronenburg was een welvarend stadje en er waren iedere ronde weer veel nieuwe kronenburgers in de top twintig te vinden.
Helaas is dit de laatste paar handelsperiodes niet meer zo geweest… Neem bijvoorbeeld handelsperiode 56, geen enkele handelaar in de top. De ronde daarvoor wel? Jazeker, 4 plaatsen werden verdeeld onder kronenburgers in de top 20. Hoe kan het zijn gebeurd dat Kronenburg geen tophandelaren meer had? We vragen het aan The Minic, de misschien wel actiefste kronenburger van dit moment:
Ilios-industries: “Ik wilde je vragen waarom er geen spelers uit kronenburg vorige ronde de top 20 haalden?”
The Minic: ‘’Een reden zou kunnen zijn dat we behoorlijk wat concurrentie hadden van leerlingenaccounts die de prijs snel erg laag zetten. Een andere reden zou kunnen zijn dat we na een dag of twee misschien drie tot vijf benzinehandelaren hadden en er nauwelijks basisproducten waren. Ook gingen de handelaren nauwelijks voor de top 20.’’ (Dit laatste vond de correspondent maar een slecht excuus…)
Ilios-industries: ‘’Zouden de kronenburgers deze ronde een goede come back kunnen maken?’’
The Minic: “Ik denk dat we deze ronde beter vertegenwoordigd zullen zijn ja.”
Ilios-industries: ‘’Want?’’
The Minic: “We hadden al vroeg in de handelsperiode gebalanceerdere producten en snel alle basisproducten. Sommige inwoners uit Kronenburg durven nu al te beweren dat ze voldoende omzet hebben voor een mooie plaats in de top.”

De allergrootste vraag is natuurlijk of Kronenburg het gaat redden. Ik als kronenburger hoop het van harte, alleen voor mij gaat het deze ronde waarschijnlijk voorbij.

Ilios-industries vanuit kronenburg, omdat een welvarend stadje een paar mooie plaatsen in de top verdient!