CBI geïnspireerd door troetelbeertjesverhaal

Auteur: Lindapinda86

Van onze redactrice met een zeer bijzondere kijk op de werkelijkheid.

Een paar dagen geleden zat ik bij de taxistandplaats op een taxi te wachten naar Eurodam. Ik was op weg naar de opticien in Eurodam. Na lang wachten kwam er eindelijk een taxi aan die me wel naar Eurodam wilde brengen. Tijdens deze rit raakte ik in gesprek met de chauffeur. Hij vertelde me dat hij sugarfree heette en dat hij een uurtje daarvoor in contact geweest was met het CBI (kun je nagaan hoe bang ik me toen voelde door deze 2 bekentenissen).

Sugarfree vertelde dat hij in zijn taxi wat door de bossen aan het crossen was en ergens op een stil plekje een lekke band kreeg. Toen hij bezig was om die band te verwisselen hoorde hij allemaal rare geluidjes en hij ging kijken waar dit vandaan kwam. Tussen de struiken zag hij allemaal CBI-agenten met nieuwe kleding aan. Op hun buik stonden allerlei tekentjes, zoals een regenboog, klavertje vier, cakeje, enz.
Hiermee waren ze allerlei oefeningen aan het doen. Sugarfree omschreef het als een soort troetelstralen (net zoals de troetelbeertjes hadden in mijn artikel van vorige week). De CBI-agenten drukten op hun tekentje op hun buik en er spatten een gekleurde straal uit hun buik. Is het CBI van plan om cheaters te raken met deze straal om ze zo weer op het goede pad te helpen?

Nu zul je je natuurlijk afvragen hoe sugarfree in contact is gekomen met het CBI?
Hij werd ontdekt en is snel onder handen genomen door zo’n troetelstraal (waaruit dan weer conclusies getrokken kunnen worden).

Wie sugarfree nu over straat ziet lopen kan gelijk zien dat de troetelstralen nog geoptimaliseerd dienen te worden. Sugarfree heeft ineens een ander uiterlijk gekregen. Hij heeft een raar soort troetelbeertjes oren gekregen.

Onze excuses voor de groot uitgevallen foto