Lijst Miquel Alvarez

Auteur: Miquel Alvarez
Het Cyberisch parlement is achterhaald en moet dus veranderd worden. Dat is waar Lijst Miquel Alvarez voor staat.
Het parlement heeft al handelsperiodes achtereen bewezen niet meer te functioneren. Al periodes lang is het moeilijk om een voltallig parlement te krijgen en als dit al lukt zijn ze er zeker niet allemaal capabel genoeg voor.
Hoe willen wij het dan zien?
Wij zien graag dat het huidige systeem vervalt en dat de President en de Ministers (Financiën, Onderwijs, Justitie en Veiligheid/Sociale Zaken) direct door het volk gekozen worden. Dit zorgt ervoor dat het meest capabele persoon word aangesteld mits deze zich heeft opgegeven.
Wie controleert dan de President en Ministers?
Dat doen de Burgemeesters van de Cyberische steden. Dat zijn 5 personen die de President of Minister af kunnen zetten mits ze een meerderheid hebben van minimaal 75%. De Burgemeesters kunnen geen voorstellen invoeren, dit kunnen alleen de President en de Ministers. De goedkeuring van de wetsvoorstellen wordt gedaan door de Ministers en Burgemeesters. Mocht hier een gelijke stand uit komen dan beslist de President.
Dit is het hoofdstandpunt van LMA, wat is hier nu zo goed aan zul je je afvragen.
Er is vaker gebleken dat het lastig is om aan meerdere capabele personen te komen. In het huidige geval heb je 1 president, 3 ministers, 9 parlementsleden en 5 burgemeesters nodig. In het hoofdstandpunt van LMA nog maar 1 president, 4 ministers en 5 burgemeesters dit scheelt bijna de helft!
Wat andere punten waar LMA voor staan zijn:
De boetes op een acceptabel niveau te houden. Maar wel zo dat het diploma bodyguard nog waarde heeft en dat de burgemeester zijn beleid erop aan kan passen.
De beroepen winstgevender te maken. Zodat er meer animo is voor de advocatuur en het officerschap.
Het verwijderen van een stad. Dit omdat er te weinig spelers in Cyberië zijn om elke stad goed op te vullen met spelers.
Wij hopen U voldoende geïnformeerd te hebben en als U nog vragen heeft kom dan langs in de club Lijst Miquel Alvarez!

Stem verstandig, Stem Lijst Miquel Alvarez!