Partij voor Andere Democratie

Auteur: Thira Fellod

Het moet anders in de Cyberische politiek. Arrogantie en domheid overheersen in het Parlement. Parlementariƫrs, Ministers en zelfs de President overtreden wetten en laten zien geen enkele kennis te hebben van het wetboek. Het Parlement bestaat uit een groepje bij elkaar geraapte vriendjes van de partijleiders. De laatste handelsperiodes is er nauwelijks iets gepresteerd omdat het Parlement lui, dom en vervelend is geworden.

Het is tijd voor iets nieuws, we hebben een nieuw soort democratie nodig. Een frisse wind, een sterke arm. De Partij voor Andere Democratie heeft deze dingen. Onze leden zijn een mix van jarenlange ervaring en van frisse nieuwkomers. Wij zeggen waar het op staat en verschuilen ons niet achter domme argumenten en zelfoverschatting.
Sommige vinden ons te hard en te luidruchtig, wij noemen dat gewoon recht voor zijn raap en eerlijk. Als mensen blunderen spreken wij ze er op aan, als mensen falen zetten we ze af, als het systeem faalt, dan moet het systeem dus anders.

Mayors zijn altijd al de stabiele factor geweest in ons land. Waar Parlementariƫrs faalden, stonden zij klaar voor hun volk. Het huidige Parlement heeft tot twee maal toe geprobeerd een mayor af te zetten.
Waarom? Omdat ze vonden dat ze het beter wisten.

Het is tijd dat het gaat veranderen! Niet dat arrogante parlement moet de macht krijgen, maar onze eigen mayors. Onze baken in moeilijke tijden. Onze mayors die steeds proberen de handel op gang te houden, die echt weten wat het volk denkt! Het is tijd dat de arrogantie wordt bestraft en het volk weer een stem krijgt!

Wij zijn niet socialistisch, liberaal, democraat of republikein. Wij gooien niet met zulke inhoudsloze termen die toch nooit iemand waar maakt, wij zijn er voor het Volk!