Equites werft leden

Auteur: Anoniem

Equites heeft in het geheim een aantal mails gestuurd naar vooraanstaande inwoners van Cyberië. Ik heb de mails gehackt en heb ze weten op te slaan. De onthutsende resultaten zijn in dit artikel te lezen.

Mail van Equites aan Thira Fellod:
Hey Thira,

Gefeliciteerd! Je bent door de screening van Equites gekomen. We willen je graag bij ons team hebben. Niet zozeer als handelaar, maar wel als adviseur in rechtzaken en natuurlijk om een goed politiek front te creëren.

Intresse om erbij te komen?

Groet,

~Equites

Antwoord Thira Fellod:

Hoi,

Dat lijkt me een eer,

Groetjes,

Thira

Ook Minister van Financiën The Minic werd gevraagd, er was over en weer mailcontact:

Equites:

Beste The Minic,

Je bent geselecteerd door de leden van Equites. Kom bij ons team!

Groet,

~Equites

Hierop mailde The Minic terug:
Beste Equites,

Het lijkt me enig, maar wat meer informatie lijkt me gewenst. Dien ik daar een nieuw account voor aan te maken, aan welke bindende voorwaarden dien ik me te houden, en, maar dat is misschien verkeerde beeldvorming mijnerzijds, dien ik me in het criminele circuit te gaan begeven?

Groet The Minic

Hierop was het antwoord van Equites weer:
Beste The Minic,

Je hoeft uiteraard geen nieuw account aan te maken en je hoeft (zelf) niet criminele acties te ondernemen. Je kan immers altijd iemand inhuren of het helemaal niet doen.

Je mag niks tegen anderen vertellen over deelname aan Equites. Niemand mag weten dat je lid bent. Je krijgt vanzelf wel te weten in de ronde wie er allemaal bij equites zitten.

Het is de bedoeling dat je gaat handelen. Benzine zou t handigst zijn.

Je hoort nog van ons, verdere vragen kan altijd.

Groet,

~Equites

De respons van The Minic was:

Beste Equites,

Dan is het helemaal duidelijk. Benzine was het product dat ik aankomende ronde toch al eens wilde proberen, dus dat is uitstekend. Geheimhouding is geen probleem.

Groet The Minic

The Minic en Thira Fellod zijn dus lid van Equites. Ook is er getracht om rondewinnaar Pedro Alvarez en advocatentalent bonanza te werven, maar dat is niet gelukt, gezien het antwoord van respectievelijk Pedro Alvarez en bonanza:
Ha prutshandelaars!

Volgens sommige van jullie kan ik niet handelen (hé nickkie), daarom weiger ik jullie uitnodiging ook.

Veel plezier nog samen!

Gegroet,

Pedro

En

Whaha, grapjassen. 😛 Ik handel niet eens actief en politiek wil ik zo onafhankelijk mogelijk blijven.
Maar toch bedankt voor het aanbod hoor. Ik ben erg vereerd deel te kunnen uitmaken van de grootste groepering sinds de dood van Alvarez. 😛

Dries / bonanza

Ik heb helaas niet kunnen traceren wie er werkelijk achter de mails zit van Equites, waardoor het nog altijd een vraag blijft wie er nou echt achter zitten. Feit is wel dat deze handelsperiode nog niemand iets van Equites heeft vernomen.