Ibisha in zee met Nasdaqar

Auteur: alecto

Nog voor ik aangesteld was als dictator kreeg ik al reacties van bepaalde personen die mij het niet gunden, hierbij geef ik een voorbeeld:
Quote Lisaa “ Ik hou niet van dictators, ik zal je wel komen knallen met bloemenverkoper volgende handelsperiode. Waarom? Ik hou gewoon niet van dictators.“ Van dit soort bedreigingen heb ik geen schrik, Lisaa kan immers niet handelen of schieten. Immers, er kwamen ook bedreigingen binnen vanuit Digitalië en Cyberië die ik iets serieuzer neem.
Hierbij nam ik onpopulaire maatregelen waaronder het feit ik geen haven laat bouwen in Ibisha. Dit voor mezelf, de lokale economie en de inwoners te beschermen tegen lage concurrerende bedrijven van over de zee.
Ik kreeg meteen bezoek in de ambassade van de president van Cyberië die meteen zijn ongenoegen uitte en na enkele seconden werd ondersteund door Dhr. Jorisz. Dhr. Jorisz kon zijn eigen niet meer in de hand houden en riep naar mijn ambassadeurs: “klote dorp”, waardoor ik hem heb buitengezet en voorlopig niet meer binnen mag.
Mensen die geen respect hebben voor een land, de plaatselijke cultuur en bewoners horen niet thuis in de ambassade, zelfs niet in de Federatie.

Gelukkig lopen er ook nog serieuze politici rond zoals Ravox waarmee ik al enkele interessante gesprekken heb gevoerd en waarmee ik enkele interessante contracten heb gemaakt waarbij we Ibisha en Nasdaqar economisch sterker maken.
Enkele dagen later nodigde ik White Queen uit voor een onderhoud in de ambassade en hebben we besloten om een algemene discussie te starten over de toekomst, de voordelen en de inwoners van het kleine Ibisha.

Ik kijk uit naar de volgende gesprekken in de ambassade en hoop contact op te nemen met de koning van Digitalië.