EPISC was weer gezellig!

Door: Naamloze

Het was dit keer wat moeilijker om deelnemers te vinden voor de EPISC, het was zeker niet zo druk als EPISC #3 waar maar liefst acht mensen aan mee deden en de destijds Digitaliaan COE met de hoofdprijs vandoor ging, waren er toch genoeg aanmeldingen voor een mooie wedstrijd. Het gevoel dat mensen trillend met hun wapen door de bossen rennen en elk moment kunnen beschoten worden of mis kunnen schieten is een heerlijke spanning die alleen de deelnemers van deze wedstijd kunnen begrijpen.

De EPISC begon met poule a waar Pedrito en Salvatore Maranzano3, de enige buitenlander die onder een vals Digitaliaans paspoort meespeelde om zo doktors kosten te ontlopen. Na wat stubbelingen kwam poule a, na het al gespeeld hebben van poule b, eindelijk van start. Uit eindelijk won Salvatore Maranzano3 met 2-1 en liet Pedrito zich behandelen aan zijn verwondingen buiten de Federatie. Met een brief gestuurd na de Ambassade Cyberiƫ legde Pedritouit waarom.

Poule b was Seison, koning van Digitaliƫ tegen het wonderkind uit El Peso thiefo3 die dit snel met een trillende vinger won met weer 2-1. Het typische was dat ze allemaal alle keren zijn gepakt en in de bak zijn gegooid terwijl de officier van El Peso zijn oogjes even had dicht geknepen.

De finale waar ik zelf helaas niet bij kon zijn werd met een verrassende 2-0 door thiefo3 gewonnen, de tweede Pesoaan op rij die de EPISC wint! Salvatore Maranzano3 kan zijn ziekte kosten niet meer opbrengen en heeft zijn Digitaliaanse paspoort in moeten leveren om “behandelt buiten de Federatie” te worden. Terwijlthiefo3 nu lekker zijn 10500 ISH aan het tellen is. De organisatie spreekt van een geslaagde EPISC met een record aantal doden en een record jackpot.