Horoscoop

Auteur: Andromeda

Ram
Het geluk lacht u toe deze week. Een ontwikkeling in uw baan kan leiden tot een werkbezoek in Virtua of Digitalie.

Stier
Enkele kleine tegenslagen krijgen u er niet onder, want dit is uw week! Koop een lot in de Fed30, neem deel aan een wedstrijd of trek eropuit.

Tweelingen
Uw zakelijke belangen gaan vooruit, uw optimisme is gerechtvaardigd en succes is verzekerd. Vraag u af wat u voor het eind van de
handelsperiode bereikt wilt hebben.

Kreeft
U kunt zomaar een nieuwe bron van inkomsten creƫeren, als u uw ingeving volgt! Blijf wel behoudend in uw wensen. Teveel optimisme
leidt tot teleurstelling.

Leeuw
U zult weinig last hebben van de gespannen sfeer. Blijf alert, want de kansen liggen voor het oprapen.

Maagd
Uw charme, charisma en aantrekkingskracht kunnen zich op dit moment uitbetalen. Nu u in topconditie bent, zowel mentaal als financieel kunt u wonderen verrichten tijdens de komende verkiezingen.

Weegschaal
Nu het einde van de handelsperiode nadert dient u goed op uw portemonnee te passen. Immers, gezelligheid, plezier en geluk vallen u ten deel, maar wordt niet te lichtzinnig met uw geld!

Schorpioen
Deze week kunt u veel maken van de kansen die u worden geboden. Uw leidinggevende capaciteiten worden in de praktijk gebracht als u gebruik maakt van de kans een oude politieke ambitie te vervullen.

Boogschutter
Na arbeid komt de rust, en die is nu aangebroken. De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar niet voor u. Met twee vingers in de neus wint u die laatste eindspurt.

Steenbok
Een uiterst positieve week. Tref nu de voorbereidingen voor komende handelsperiode. Immers, de vroege vogel vangt de worm, en in uw geval kan dat een zeer interessante functie in binnen- of buitenland zijn.

Waterman
Korte zakentrips zullen u financieel maar ook persoonlijk voordeel opleveren. De laatste verkopen vallen gunstig voor u uit.

Vissen
Blijf de rest van de week maar in bed. Slechts het grootste onheil en verdriet zullen u ten deel vallen. Financieel stort voor u het
kaartenhuis in elkaar en ook op het sociale vlak bent u de pineut.