2 dagen in het leven van Massive Man

Auteur: Massive Man

Na een hele tijd al niet meer in Cyberië te zijn geweest, leek het me leuk om zaterdag in het vliegtuig te stappen en er naartoe te vliegen. Eenmaal op het vliegveld in Nederland aangekomen, bleek dat ik net te laat was en dat het vliegtuig net vertrokken was. Dat had ik weer! Net te laat! Dan maar mee met de volgende vlucht, en die vertrok om 18.00 op zondagavond. Deze vlucht was ik gelukkig wel op tijd en na een paar uurtjes vliegen was ik dan eindelijk aangekomen in Eurodam. De hoofdstad van Cyberië. Toen ik in Eurodam was aangekomen ging ik naar mijn standplaats Kronenburg om daar te kijken of de stad nog behoefte had aan een extra handelaar. Na met wat mensen te hebben gesproken bleek dat het in Bahthoevedorp al een aantal handelsperiodes rustig is geweest wat betreft de handel. Op dat moment besloot ik om met mijn heel hebben en houden te verhuizen naar Bahthoevedorp.

Nadat ik mijn koffers in de hoek had gegooid, was ik helemaal klaar om mijn eigen handels imperium op te bouwen. Ik liep wat over de straat en zag al een winkeltje met steen aan de linkerkant, en aan de andere kant een winkeltje met veel hout. Ik zocht zelf een mooi kaveltje uit en besloot op dat kavel een winkel te bouwen. Nadat deze winkel klaar was had ik besloten om een machine te kopen en te gaan handelen in chips en camera’s. Het enige wat nog ontbrak was iemand die me plastic kon leveren. Maar na wat zoekwerk hebben zich 2 kandidaten in Bahthoevedorp gevestigd, namelijk Mr. Velde en Salvatore Maranzano. Beide spelers hebben nog zeer veel voor me betekend in het begin door zelf in producten te gaan handelen waarvoor ze zelf chips nodig hadden. Nadat ik eenmaal genoeg geld had, opende ik me een winkeltje in Eurodam. Ook hier probeerde ik veel camera’s en chips te verkopen. Maar op maandag avond werd mijn winkel in Eurodam plots overvallen. Tot mijn grote verbazing miste ik in totaal een stuk of 20 chips met ongeveer een productiewaarde van 440 ish. Dit kon van het een op het ander moment mijn einde zijn. Maar gelukkig had ik in mijn winkel in Bahthoevedorp nog wat spullen liggen die ik kon verkopen.

Na een poosje sparen heb ik mijn camerasystemen vervangen door alarmen zodat mijn winkels nog beter waren beveilig en sinds die tijd heeft ook niemand meer geprobeerd een van mijn 3 winkels te overvallen.