Een lekker begin is het halve werk

Auteur: j0nathan

Het was 6 juni. Ik keek er al helemaal naar uit. Eindelijk weer eens mijn echte vrienden zien. In het land waar ik oorspronkelijk vandaan kom, heb ik namelijk geen echte vrienden.
Gelukkig heb ik die hier dus wel, zij hielpen mij goed deze dagen. En gaven me een tip: neem meteen 2 producten om te doen. Dat is makkelijker om meer omzet en winst te maken.
Ik besloot dus om zagen voor Naamloze te maken en ovens voor onder andere
dara. Dit bleek later een slimme zet te zijn en al snel zag ik mijn vermogen stijgen tot een fortuin dat ik nog niet had gezien zo vroeg in een periode.
Het was dinsdag, ik zat achter mijn bureau in mijn huis, en las over mijn resultaten die de Overheid had verstuurd. Interessant dacht ik, ik kan nu al een bedrijf oprichten. Maar de grootste vraag was: Waarin? Ik liet meteen een marktonderzoek uitvoeren en daaruit kwam voort dat ik het beste bommen kon gaan handelen met mijn bedrijf.
Zo gezegd, zo gedaan. Mijn eerste bom staat in de winkel en ik hoop dat er nog meer zullen volgen. Echter heb ik slecht nieuws voor de bommenliefhebbers:
De bommen zijn nogal prijzig.
Waarom? Omdat ik zo’n 3 I-shell moet betalen voor 1 grammetje kruit.

Op het moment van schrijven heb ik zo’n 13.000 I-shell aan winkelomzet en een eigen vermogen van ruim 3.000 I-shell. Dit is voor mij al heel wat, en ik hoop dat mijn lekkere begin het hele werk kan leveren!