Mayor Monapoli neergeschoten

Auteur: iamthebest4

Het is alweer een aantal dagen geleden dat beagollum werd vervangen als mayor. Hij was (zoals wel vaker gebeurt in Digitalië) neergeschoten vanwege zijn ‘slechte’ beleid. In zijn ogen zou dit beleid echter tot meer top 10 plaatsen leiden. De inwoners van Monapoli klaagden juist over alle onderdelen van zijn beleid. Hieronder viel ook het feit dat men niet regelmatig kon exporteren en BTW teruggaven niet regelmatig gebeurden. In plaats daarvan werd wel weer heel veel subsidie uitgedeeld aan alle inwoners van Monapoli.

Of dit de beste strategie is weten we nu niet, maar ik merkte wel dat ik met 750 I-Shell extra op de eerste zondag na de start van de ronde veel makkelijker een (grotere) handel op kon zetten. Ik startte zelf namelijk pas die maandag met handelen. In mijn ogen is dit een voordeel, maar een nadeel is dat ik in de afgelopen week pas een keer heb kunnen exporteren, zelfs sinds er een nieuwe mayor is. Er zitten dus heel veel kanten aan het verhaal. Het is wel zo dat het BTW tarief op tien procent lag, maar aan het einde van de week kreeg ik wel flink wat BTW.

Sinds er een nieuwe mayor is, is er nog niet veel veranderd. De nieuwe mayor is niet de meest actieve mayor die we hebben gezien, en zet veel boom- en houtexports (die er dus snel doorheen zijn). Daardoor krijgt steeds maar een selecte groep de mogelijkheid om te exporteren. Er werden dus als tip aan neuroman gegeven om meer steenexims en ijzerexims te zetten. In hoeverre hij zich hier aan zal houden zullen we nog moeten zien, en anders hebben we volgende week waarschijnlijk weer een nieuwe mayor.