Oelewappers!

Auteur: Tresias Aegirsson

Wat een handelsperiode he? Eerst al die kritiek op mij, dan the mega handelaar, Erkan.E, ik weer, The Socialist, the mega handelaar, ik, The Socialist
En dan wordt zofona maar President. Hup, Parlement de deur uit. Wat een periode! Nog nooit zoveel zien gebeuren waar ik zelf bij hoorde. En het leukste is, ik moet er zelf steeds harder om lachen.
Helaas komt er ook een einde aan het gelach van mij. Ik ben zo stom geweest om ook met Tresias Aegirsson iets crimineels te doen terwijl ik al met j0nathan iets crimineels had gedaan.
En tja, dat vinden de CBI’ers niet zo leuk.
Niet dat het mij wat uit maakt hoor, top 20 haalde ik toch al niet door die gekke ijzerprijzen van tegenwoordig. Heb je die al gezien? Gewoon 8 I-Shell en soms hoger. Belachelijk gewoon.
En wat al helemaal zo dom is, het is allemaal de schuld van de Federals. Waarom? Heel simpel: Als de Federals beter de resources verdelen, meer ijzererts de grond inpompen of wat dan ook, dan was de prijs van ijzer normaal gebleven, was ik niet gaan schieten en was zofon niet gierig geworden. En de Federals die luisteren braaf naar zofona, terwijl dat helemaal niet hoeft.

Ik heb maar een paar woorden hiervoor over:
Oenewappers, oelewappers, of hoe je dat ook schrijft, niet persoonlijk bedoeld hoor Federals, maar het gaat over die actie om naar zofona te luisteren, moet je namelijk niet doen, hij licht je op waar je bij staat, heeft hij bij mij ook gedaan. Dus voor de volgende keer als ik weer eens in Cyberië ben: Bepaal je eigen mening en gedrag, maar heb wel respect voor je medemens!

Ik ga lekker cheater worden, want ik heb Derck mc betaald om j0nathan af te schieten, belangenverstrengeling natuurlijk… Dus ik stop maar. Gegroet en hou je haaks!