Vive les VUF

Auteur: VUF

In de naam van de VUF leden. Wie hun op een dwaalspoor zet kent geen leiding. Ik getuig dat jullie BD vernietigd hebben en het achterhouden. Tot hiertoe heeft Cyberië zich normaal gedragen tegen Bathoevedorp, tot voor kort we zagen dat deze stad verdween.

Deze beslissing van de Cyberische regering is een duidelijk signaal dat ze van ons de vrijheidslievende mensen afwilden en ons vijandelijk beschouwen. Daarom reageren we met deze boodschap ten eerste aan de Cyberische regering. Wij eisen de vrijheid en wederopbouw van onze stad. Jullie hebben ons nu al lang genoeg onderdrukt… Als deze niet gebeurd, zullen jullie deze ronde herineren als een zwarte dag. Ten tweede is deze boodschap bedoeld aan de burger uit Bahthoevedorp zelf. Neem je wapens tegen Cyberië deze handelsperiode op en vlucht dan zo rap mogelijk naar Digitalië.

Ten derde aan de burger van dit verradelijke land. Of dachten jullie onze stad of te pakken terwijl jullie in jullie eigen stad zitten? De eer van Bathoevedorp is veel belangrijker dan Cyberië. Cyberië zal vertoeven in chaos, bloedvergieten en gruwelijke bomexplosie’s die op elke stad kunnen plaatsvinden. Jullie zijn namelijk ook mede-verantwoordelijk voor de daden van jullie regering en vergeet niet dat het jullie bloed zal zijn dat zal vloeien door de beslissing van jullie regering uit eigen belang. We sparen jullie als je je regering onder druk zetten om ons de vrijheid te geven die wij al lang willen.
Hierbij verklaart VUF (Les Ville’s Unis De La Federation) de oorlog aan Cyberië.

VIVE LES VUF