Beter onderwijs in zicht!

Car-Dealertje

Het onderwijs in Cyberië is al een aantal handelsperiodes niet meer als dat ‘t geweest was. Een hoog aantal kleine scholen zorgde ervoor dat bijna elke cursus beschikbaar was te volgen. Een nadeel van het hoge aantal scholen was dat je overal je opnieuw moest inschrijven, een ander bankrekeningnummer, een ander e-mail adres en een andere club.

Op dit ogenblik zijn 5 leraren (Deslat0s, Juizyboy Schneider, Axedry, BlessTheFall! en Car-Dealertje) druk bezig met het organiseren van 1 grote school, waar je elke cursus kunt volgen. Hoe deze school gaat heten is op dit ogenblik nog niet bekend. Ook Minister van Onderwijs Luca_Alvarez is blij met deze insteek.
We stelden de Minister een aantal vragen:
Wat vind je zelf nou van zo’n grote school?
Een grote school heeft als voordeel dat er over het algemeen sneller nagekeken kan worden en er betere ondersteuning kan worden geboden aan de leerling. Tevens sta je als grote school steviger, omdat je elkaar als back-up hebt.
Het nadeel is wel dat een teacher die een eigen school wil opzetten, zo’n grote school als een hindernis ziet om ook daadwerkelijk een school te starten.
Ragnarok Educatie is ook geen kleine school, dus in feite zijn wij het groepje teachers wat samen gaat werken om te concurreren met Ragnarok Educatie. Voordeel hiervan dat er 2 grote scholen zullen zijn. Hoe zie jij dit?
Ragnarok Education heeft goede kwaliteit, echter is er maar één teacher.
Willen jullie concurreren met Ragnarok Education, dan zullen jullie die kwaliteit moeten evenaren.