Aapjes kijken

Auteur: Onbekend

Gelukkig kun je de klok er op gelijk zetten.
Drie weken en 2 uur nadat de grond weer toegankelijk is voor alle inwoners van deze mooie Federatie komt de vulkaan weer tot leven en moeten we met zijn alle weer richting het ouderlijk land.

Je komt dus op de bootreis heen en terug verschillende mensen vaak tegen. Zo vaak zelfs dat men heeft besloten om aapjes te gaan kijken in Nederland. Een normale uitstap zul je verwachten, maar als we een klein kijkje in de speciale club ‘Miniconomeeting’ gaan nemen dan wordt het weer een spannende uitdaging om naar de aapjes te kijken.

Zo gaan de geruchten dat Rednax zijn skills om CBI-agent te worden gaat verbeteren. Dit door middel van iedereen aan een stevige vragenlijst te ondermijnen en zodoende op nieuwe informatie te kunnen stuiten. Natuurlijk zal dit allemaal niet (on)merkbaar zijn voor de betrokkenen.

Daarnaast is sugarfree erg enthousiast over de reis heen en terug. Waarom dit het geval is zullen we waarschijnlijk nooit weten. Al kun je jezelf afvragen of je het wel wilt weten.

Wat ook opvalt is het grote aantal criminelen die meegaat. Troel, hou je handtasje maar dichtbij je!

Verder is het ook opvallend dat het gehele Federal-team wat in Nederland woont aanwezig zal zijn. Hebben ze te kort aan CBI/CoV of proberen ze eens uit te rusten van hun dagelijkse taken?

Kortom, zal komende zondag een spannende dag worden?
We zullen het merken zondagavond / maandagochtend op het parlementsforum.