Prijs enkeltje Europa stijgt fors

Auteur: News

Explosies en geweerschoten weerklinken regelmatig in de rustieke dorpjes van Digitalië. Het land lijkt af te glijden naar een staat van burgeroorlog en anarchie. De vraag naar enkeltjes richting het Europese vasteland is hierdoor fors gestegen. Reisbureaus die zich hebben gespecialiseerd in medische evacuaties vragen dan ook de hoogste prijzen. Op Tweede kerstdag liep de prijs op tot 6399,- ISH per ticket.

Vrijwel alle actieve handelaren zijn inmiddels door één of meerdere kogels getroffen. In El Peso werden officer Glaszetter en mayor Bolle Tripolire veroordeeld tot een enkeltje Nederland. Ook de handelaren copa-copa, djglekke, The King 2 en COE werden failliet geschoten. In Monapoli drongen gewapende personen zelfs tot diep in het Koninklijk Paleis binnen. De paleiswacht vond in de slaapvertrekken van het Paleis uiteindelijk de doorzeefde lichamen van koning Neuroman en senator beagollum.

Een doodsbange woordvoerder van de Digitaliaanse politie bevestigde dat de meeste schoten werden gelost door Chiara Alvarez, sugarfree en Troel. Volgens beursanalisten bezit dit trio waarschijnlijk veel aandelen in reisbureaus. Hun schietgrage gedrag zou mede hierdoor worden verklaard.