Nieuw Cyberisch Hoofdkantoor van Politie slecht bereikbaar

Auteur: DJStroika

Het nieuwe hoofdkantoor van de politie is slecht bereikbaar voor de inwoners van Cyberië. Sinds het begin van deze ronde is er een nieuw hoofdkantoor geopend waar men getuigenverklaringen en meldingen van berovingen, beschietingen en shoplifting kan melden. Sommige inwoners hadden dit vrij snel door, maar de overgrote meerderheid heeft werkelijk geen benul van het bestaan.
Het is zowel voor de overheid als voor de inwoners van groot belang dat hier meer duidelijkheid en bekendheid aan gegeven wordt. Gelukkig zijn er al velen die via de publieke kanalen elkaar er op wijzen maar toch is er nog te weinig bekendheid. Daarom hieronder ook een beschrijving:

Wanneer men beroofd, beschoten of dat de winkel leeggestolen wordt krijgt men van de overheid een sms. Deze sms vindt men in de rechterbovenhoek van uw scherm. Kopieer de tekst en de ID (ROB/SHT/THF + nummer) en ga vervolgens naar clubs. Er verschijnt een lijst met clubs waaronder ook Landelijk Politiebureau. Meld u hiervoor aan en open de club welke vanaf dat moment bovenaan uw scherm zal staan. In het politiebureau aangekomen kan men onder Case ID’s de tekst posten (via onderkant van het scherm).

Ook als u getuige bent van een beroving, beschieting of shoplifting krijg u een sms. Belangrijk is dan ook om in dit geval deze informatie door te geven via bovenstaande stappen. Wanneer iedereen hieraan voldoet zal er accurater en sneller opgetreden kunnen worden tegen de criminelen die ons land verpauperen.