Vragen(v)uurtje

Auteur: Vragen(v)uurtje-redactie

Altijd al iets willen weten, maar nooit het lef gehad om het te durven vragen? Laat het over aan de verslaggevers van het Vragen(v)uurtje. Wij vuren de vragen af en pulken antwoorden uit de slachtoffers.
Anoniem of niet anoniem, wat jij wilt. Dit is de rubriek waarin jij antwoord krijgt op jouw vragen!

In de vorige editie gaven we al aan dat Dhr. Jorisz graag het volgende van Rednax wilde weten:
Hoe kom je aan die rode neus?
Waar de redactie al bijna een liedje verwachtte over een clown met een rode neus, kwam er een heel ander antwoord op deze vraag:
Ooit was er eens iemand die dacht dat het grappig was om mij roodneus te noemen, echter is dit net als bij de Watergeuzen tegenwoordig omgevormd tot een Geuzennaam en ik draag deze dan ook met grote trots.

Rednax wilde op zijn beurt graag Rats! aan de tand voelen en vroeg hem naar de recente ontwikkelingen in Virtua:
Hoe heb jij Byteria de kop in weten te drukken?
Byteria was nooit realiteit, het kwam zelfs nooit maar in de buurt van werkelijkheid worden.
In het begin heerste er wat onrust in de Council, maar door stevig beleid, aanpassingen in het wetboek en het voor de rest straal negeren van wat niet anders omschreven kan worden dan een wanhopige roep om aandacht konden we al snel verdergaan met de dagelijkse gang van zaken.
Als President vreesde ik dat dit incident tijd zou vreten, aangezien bytertje ons gewaarschuwd had dat hij “plannen had waar de Council niets tegen kon doen”.
Na die eerste paar dagen verdween bytertje grotendeels uit beeld en van zijn plannen kwam niets terecht.
Op het gemeentehuis werd met grote klodders verf “Byteria” geklad, maar niets dat de hoge-drukreinigers van huidig burgemeester Tuned niet konden oplossen.
Kort samengevat: het wanbeleid van bytertje tijdens de ronde zelf, het feit dat hij geen poot had om op te staan, aangevuld met ons beleid van strikte handhaving, hebben het hele belachelijke idee de das omgedaan.

Ook weten wat Rats! altijd al heeft willen weten? Volgende week is er weer een nieuw Vragen(v)uurtje.