High Council zwaar onder vuur

Auteur: Troel

Na een handelsperiode waarin de High Council met vakantie was door afwezigheid van een aantal van haar leden, bleek ook deze periode dat de High Council nog niet op haar sterkste punt is.

Nadat er meerdere malen is aangegeven dat aangeboden wetsvoorstellen nog geen advies hadden gehad en dat er daarnaast geen nieuwe voorstellen in te dienen waren, werd er na 14 dagen eindelijk duidelijk dat er iets niet helemaal in de haak is.

De Voorzitter van het International Court, die eerder nog de High Council spaarde door de uitspraak in de rechtzaak met het verzoek de evaluatie van de vorige periode openbaar te maken, is nu zelf aan de kant geschoven door de High Council. m1n1conomy was te inactief en wordt opgevolgd door beagollum, ook zeker geen onbekende als het gaat om de internationale wetgeving.

De grote vraag zal echter altijd blijven waarom een gedeelte van de sollicitaties naar deze functie spoorloos zijn verdwenen vanuit de High Council en de enige moderator aldaar aangeeft dat er geen postings verdwenen zijn. Zou dit nog een zaak opleveren in de International Court? Gaat de High Council deze ongeregeldheden overleven of zal er ingegrepen worden vanuit de Federal Union? De tijd zal het leren.