Koningsmonument-wedstrijd

Auteur: Troel

Nadat Naamloze door voormalig Koningin Troel was aangesteld als Hofmeester na de verhuizing van sugarfree, ging hij voortvarend aan de slag. Binnen luttele seconden bouwde hij de Senaat en ging hij aan het werk. Vrij snel na het begin van deze handelsperiode kwam hij met een idee om de handelsactiviteit te vergroten. De Koningsmonument-wedstrijd was een feit.

Beide steden moesten zo snel mogelijk een veld van 9 bij 9 kavels van alle grondstoffen (behalve klei uiteraard) ontdoen, om vervolgens in een bepaald stramien er parken en monumenten te bouwen. De monumenten moeten allemaal namen dragen van voormalig koningen. Waar Burgemeester Technix begon met Koning lw123 en Koning Naamloze zelf, begon Burgemeester Minimize met een monument voor de onlangs zwaargewond afgevoerde Koningin Troel.

Vooralsnog lijkt Monapoli de wedstrijd te gaan winnen, daar hoeven enkel nog monumenten gebouwd te worden. El Peso heeft ook nog een flink aantal parken nodig. De stad die wint houdt er een leuke bonus aan over. Totdat de andere stad ook klaar is met het bouwen zal budget meer aangevuld worden. Daarnaast krijgt de Burgemeester van de winnende stad een extra bedrag om persoonlijke subsidies uit te delen!