Hot or Not?

Auteur: COE

Dankzij een order uit Rusland is de vliegtuigindustrie het gespreksonderwerp van de dag. In vrijwel ieder gemeentehuis wordt in een speciaal topic de voortgang van de exportorder besproken. Dat is natuurlijk niet gek aangezien er naast ISH’es ook 10 PM-dagen voor iedere inwoner kunnen worden gewonnen. Dan moeten overigens wel alle steden voor het einde van de handelsperiode een vliegtuig exporteren. Inmiddels is er al een vliegtuig vertrokken vanuit Eurodam, Zwollar, Kronenburg en Nasdaqar (op 29 december, redactie).

Het belooft een feestje met prijzen, speciale icoontjes maar vooral veel lol te worden. Stichter Wouter roept dan ook iedereen op om zich aan te melden voor de spetterende MC 10 Year Anniversary Party. De party wordt op 14 januari in Amsterdam gehouden. Inmiddels hebben zich al 35 handelaren aangemeld. Kaartjes zijn nog tot 1 januari a.s. te koop… Informatie is terug te vinden in de Party-club.

Op een enkele failliet geschoten handelaar na is het momenteel vrij rustig. De populariteit van aanslagen lijkt dan ook tot een dieptepunt gezonken. De verkoop van geweren, buskruit en bommen is eveneens ingezakt. Vooral koning Technix lijkt van de situatie te profiteren. Vooralsnog heeft namelijk niemand een poging gedaan om de troon over te nemen.

Door dalende verkoopcijfers zijn toeristen voorlopig de gebeten hond in de Federatie. Handelaren klagen steen en been over het onvoorspelbare gedrag van de bezoekers. Met name elektronicahandelaren voelen zich benadeeld. De toeristen zouden te weinig over hebben voor hun goederen en ze zouden niet vaak genoeg bij hun winkels langs komen.