Waarin hebben Digitalianen gelijk?

Auteur: Car-Dealertje

Het klinkt als een interessante titel voor een boek: “Waarin hebben Digitalianen gelijk?” In principe zou hier een enorm boek over geschreven kunnen worden. Want de door vele Cyberische inwoners afgeschilderde “onverbeterlijke criminelen” doen wel even iets anders dan elkaar neerschieten of de shops van elkander leegroven. Wat velen niet weten is dat DigitaliĆ« het meest sociale land van de Federatie is, en nog slim ook.

Digitalianen spreken altijd over kortzichtigheid bij de Cyberische politicus. Dat kunnen we na afgelopen maandag 7 mei 2012 wel stellen, nimmer is er een president geweest die het minder als 9 uur heeft uitgehouden en is ontslagen na een Motie van Wantrouwen. De voorstemmers hadden als argument: Er was sprake dat ze wapens wilde legaliseren, in zo’n Kabinet hebben wij geen vertrouwen.

Waarom zijn Cyberische politicus kortzichtig feit 1:
Het kabinet heeft niet de macht om wapens te legaliseren, zij zullen ook wetsvoorstellen moeten doen, waarna het Parlement stemt. In dit geval dus tegen.

Waarom zijn Cyberische politicus kortzichtig feit 2:
Het Kabinet kan dan wel verordeningen uitschrijven waardoor wapens legaal worden, maar dan kan de Openbaar Aanklager zich altijd nog beroepen op de openbare veiligheid die gewaarborgd moet worden door de desbetreffende minister/ president.

Waarom zijn Cyberische politicus kortzichtig feit 3:
Wanneer een minderheiskabinet aantreedt, is er altijd een optie om ze direct te onthoofden (President laten ontslaan enzovoorts enzovoorts) maar alleen de Partij van de Toekomst en De Gouden Munt zijn zo kwiek om te begrijpen dat dit funest is voor de economie en andere landelijke zaken.

Het blijkt maar weer dat een merendeel van ons huidige Parlement niet weet waar het mee bezig is, al doen sommige wel hun best door grote praat te hebben. Maar allemaal voor het eigen ego binnen het Parlement.

Wanneer je dus een verstandig Kabinet of Parlement wilt? Dan stem je de volgende handelsperiode op de partijen die voor lijfsbehoud zijn.