Lijst Joep Eerlijk, Betrouwbaar, Verantwoordelijk

Auteur : Tresias Aegirsson

Wij zijn een partij die graag het voortouw neemt bij vernieuwingen, maar ook terughoudend is als het ten koste zou gaan van u, de Cyberische burger.

Wij hebben als partij al vaak meegeregeerd en maar al te vaak de President geleverd, omdat u ons het meeste vertrouwen gaf. Daar zijn we u enorm dankbaar voor, maar de klus is nog lang niet geklaard. Telkens weer komen onze juridische experts nieuwe fouten of problemen tegen, de internationale situatie verandert voortdurend en bovenal blijft het een economisch zware tijd. Zo zijn we ook begonnen met handelssubsidies, in welke vorm dan ook, om u een betere handelspositie te geven. We hebben de beste ministers van Financiën van de laatste tijd en daar zijn we trots op, dat moet behouden blijven om de handel van Cyberië te bevorderen. Maar wij zijn er ook voor uw veiligheid, zou zijn we op dit moment bezig met een speciaal Responsteam, wat een verbetering moet betekenen van uw veiligheid. Maar uiteraard zijn er ook basale dingen als meer agenten waar wij zeer voor zijn, en ons uiterste best voor willen doen. Handel en Veiligheid staan bij ons namelijk in een hoog vaandel!
Daarom zouden wij het ook fijn vinden als u deze verkiezingen weer op onze partij stemt.
En dat doet u niet voor niks, u krijgt daarvoor uiteraard ook beloftes, die wij proberen te verwezenlijken:
– Een goed financieel beleid
– Een sterke internationale concurrentiepositie
– Een veilig land, maar ook een land dat kan terugvechten indien nodig om u te beschermen tegen aanvallen
– Een educatief land, waar u altijd het beste onderwijs kunt krijgen
– Een stabiel bestuur, geen Digitalië waar de koningen elkaar opvolgen, maar een duidelijk beleid wat lang kan worden gevoerd, zodat veel kan worden bereikt
Maar bovenal, een eerlijke, betrouwbare en verantwoordelijke partij. Stem daarom tijdens de verkiezingen van 4 t/m 6 oktober 2012 op Lijst Joep Eerlijk!
Dankuwel!
Getekend,
Joep Eerlijk,
Bart V,
No Guts No Glory,
Ralgon,
Tha Game Master,
Bossebol,
TheFox,
Luca_Alvarez,
Tresias Aegirsson &
Gelaarsdekat1