Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Vorige week was er veel kritiek. Spijtig, ik hoopte namelijk echt dat het leuk zou zijn om een eigen draai aan de krant te geven. Maar dat blijkt niet altijd even goed te zijn. Daarom zijn ze terug, de handelsstatistieken. Nog niet zo uitgebreid als beloofd, maar zodra het weer wat beter ontvangen wordt, zal het zeker uitbreiden.

Virtua is toch wel een belangrijk onderdeel geworden van deze editie. Met 4 handelaren die geïnterviewd zijn, kunnen we een kijkje nemen in de keuken van Virtua. En dat is broodnodig!

Naast Virtua, zijn er een aantal kleine artikelen over het niet hebben van een haven in Digitalië. Er is een artikel met korte nieuwsberichten en er zijn pijnzingen te lezen van Mr Geld. Of is het peinzingen, de controller geeft ze hier allebei fout aan.

Geen massa-aantal artikelen van Rats! deze week, helaas. Maar wel een stripje. Van alles wat dus! En we zullen het maar voor de laatste keer zeggen, echt waar. Onze agenda’s komen steeds leger, dus we hebben binnenkort tijd voor het megainterview met Federal Coordinator.

Veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson

Post navigation