Dienstensector

Door: The Minic

In tussenronde 132b werd een oud concept aangevuld met een nieuw element. De eilanden Alpha, Betà, Gamma en Delta streden wederom voor de winst, waar Riviat uiteindelijk aan het langste eind trok. De manier waarop de winst kon worden binnengehaald, was wel nieuw: inwoners van de eilanden moesten zo groot mogelijke wolkenkrabbers bouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De toevoeging van wolkenkrabbers heeft deze handelsperiode nog geen navolging gekregen, maar het pamflet dat we uit handen van Federal Government mochten ontvangen, belooft ons dat we de introductie van wolkenkrabbers binnen afzienbare tijd wel mogen verwachten!

De introductie van de wolkenkrabbers zal ook een heel nieuwe bedrijfstak aan de Federatie toevoegen: de dienstensector. Onduidelijk is nog wat precies daaronder kan worden verstaan, maar de mogelijkheid dat er binnenkort weer verzekeringen kunnen worden afgesloten komt daarmee zeker dichterbij. Mogelijk zullen ook banken zich in de chique gebouwen moeten gaan vestigen, en kunnen zwaarbeveiligde penthouses hoog in de wolken gaan worden gehuurd.

De komende tijd zal het technisch team, recent versterkt met Federal Remco (het eerste Federale account met de designer-status!) hard werken aan de implementatie van het gebouw en de diensten die de gebouwen mogelijk gaan maken. Tot die tijd kunnen de inwoners van de Federatie vast hun kennis over levensverzekeringswiskunde bijspijkeren.