We zijn er bijna

Auteur: Eindredacteur

Zwollar – Maar waar zijn we bijna dan? Nou beste lezer, bij het moment dat er echt iets gaat veranderen in de Federatie. Waarom ik dat denk? Welnu, MoonPoker wordt FU-Chair. En zoals u in een artikel van YAN kunt lezen, is dat best wel opvallend te noemen.

Maar als er iemand is die samen met de regeringsleiders de Federals aan het denken kan zetten, dan is het MoonPoker. Zeker nu (Brendan) niet langer Federal is, maar ikencoIkenco is niet altijd de meest handige geweest. Immers ook hij heeft ooit een rood poppetje gehad. Dat betekent dus dat we twee ex-cheaters hebben in de bovenste regionen. Beiden staan ze ook bekend om hun wat afwijkend, positief, gedrag. Een mix die samen met de verstandigheid van bonanza en de gekkigheid van sugarfree zou kunnen leiden tot prachtige veranderingen.

Cyberië is halfdood, althans volgens YAN, en ook buiten Cyberië is er niet altijd veel te beleven. Reden temeer om er voor te zorgen dat impulsacties en gekkigheid de scepter gaan zwaaien over de Federatie en daarmee leven in de brouwerij brengen. Hoe gekker, hoe beter. En daar zijn we bijna.