Schokkend! Machtsmisbruik door Federals

Dezer dagen is er heel wat te doen over de vliegtuigen die Federal Government willen inzetten om Cyberië van zijn ondergang te redden. Deze verslaggever heeft echter uit anonieme bronnen vernomen dat er heel wat meer schuilt achter deze plannen. Dit is een verhaal over machtsmisbruik, machtsmisbruik en meer bij Federal Government…

Een anonieme tip, ingezonden door een federale overheidsambtenaar, wees ons op de vreemde export die Federal Government in alle steden van de Federatie heeft geplaatst. Dit deed hij met vrees voor zijn leven. Hij werkte namelijk voor de FSA, Federal Security Agency. Het agentschap dat allerlei spionageopdrachten uitvoert voor Federal Government. Hij vertelde ons dat hij daar werkte als informaticus en verscheidene documenten van de overheid kon inzien. Voor het gemak zullen we hem benoemen als Edward S. in ons artikel.

Edward S. wees ons op enkele makkelijk te observeren maar vreemde feiten. Zo wees hij naar de vreemde producten die vereist zijn voor het maken van een vliegtuig. “Er zitten heel wat producten in die niet realistisch zijn bij het bouwen van vliegtuigen. Wie verwerkt er nu explosieven en geweren in vliegtuigen?” Hij vervolgde: “Bovendien, als je kijkt naar de vliegtuigen verkocht door Airbus en Boeing, dan ziet u dat vliegtuigen daar ettelijke miljoenen kosten. Dit terwijl Federal Government slechts 10.000 I-Shell betalen voor dit vreemd gebouwd vliegtuig.”

Geconfronteerd met deze feiten vraagt uw reporter zich af waarom niemand anders dit was opgevallen? Zou Federal Government criticasters van deze vreemde onthullingen de mond gesnoerd hebben? Edward S. wees ons op het groot aantal burgers dat op de borden staat bij het binnenvaren van de Federatie, er staan namelijk enorm grote aantallen op in vergelijking me het effectief aantal actieve burgers. “Federal Government maakt melding van ettelijke tienduizenden burgers die er geleefd zouden hebben, echter zijn deze er niet meer. De massagraven houden ze nog steeds verstopt.”

De bron vervolgt zijn verhaal. “Met dit in gedachte en de feiten die ik u heb aangeboden hoop ik dat ik u overtuigd heb van mijn betrouwbaarheid. Federal Government rekent namelijk sowieso op het verliezen van een stad. Bovendien willen ze de explosieven gebruiken om níet deze stad te dynamiteren. Want wees nu eerlijk: met 10.000 I-Shell kunnen ze enkel papieren vliegtuigen inzetten voor het redden van Cyberië. Ze planden net de hele tijd al dat Cyberië zou mislukken en ze helpen daarbij ook nog!”

Toen we enkele dagen daarna de bron terug wilden contacteren op zijn verblijfplaats, vertelde de eigenaar ons dat hij nog nooit iemand gezien heeft die op de persoon leek. Aan zijn uitdrukking, met veel angst, vermoeden we dat Federal Government voor hun losse eindjes aan het zorgen zijn.