loco_tazz grijpt Digitaliaanse kroon

Zondag jongstleden is Koning Switzisch, die al enige perioden in het bezit was van de Digitaliaanse kroon, aangevallen. De verwondingen bleken dermate ernstig dat hij naar Nederland afgevoerd moest worden voor verzorging.

“Zojuist heeft de Federale Overheid Switzisch failliet verklaard vanwege het niet meer kunnen nakomen van de financiële verplichtingen. De onbebouwde kavels van Switzisch zijn nu te koop via de kavelmarkt.”

Dit bericht verscheen op de newsfeed van alle landen om 17:21 uur afgelopen zondag. De vermoedelijke dader, loco_tazz, was onmiddellijk na de feiten niet bereikbaar voor commentaar, maar al snel werd door Federal Government bevestigd dat hij de dodelijke schoten had afgevuurd en hij werd dan ook om 21.00 uur geïnstalleerd als nieuwe Koning.

Zijn eerste beleidsdaad was om de vacature die gevallen was door zijn kroning op te vullen met de aanstelling van El tomacho als Senator voor Propaganda, die wel bereikbaar was voor een korte reactie: “Switzisch werd deze middag omver geknald en loco_tazz vroeg of ik Senator wou zijn. Meer niet.”

In het Royal Palace werd door de kersverse Senator in elk geval al aangevraagd of de resten van vorige handelsperioden, zoals de kantoren van PR Meester en Adviseur en de administratieve resten, weg te halen.